Jubileumi diplomák

Kérelemre arany, gyémánt, vas, rubin, illetve platina díszoklevél adományozható annak, aki a MATE Szent István Campus-on vagy jogelődeinél (Magyar Agrártudományi Egyetem, Agrártudományi Egyetem (Gödöllő), Gödöllői Agrártudományi Egyetem, Szent István Egyetem), illetve a Zsámbéki Felsőfokú Mezőgazdasági Technikumban oklevelét sorrendben 50, 60, 65, 70 vagy 75 éve szerezte meg, és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó. A díszoklevél a jubileum évében adományozható és ugyanebben az évben kérvényezhető.

A jubileumi díszoklevelet az oldal aljáról letölthető kérelem kitöltésével és a Szent István Campus Főigazgatóság részére postai (2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.) vagy elektronikus úton (campus.titkarsag.godollo [kukac] uni-mate.hu) történő megküldésével lehet kérvényezni. A kérelemhez mellékelni kell az eredeti oklevél (vagy a korábban kézhez kapott jubileumi diploma) másolatát.

A díszoklevelek igénylésének határideje minden évben június 30.

Az oklevelek átadására Jubileumi Diplomaátadó Ünnepség keretein belül kerül sor minden év szeptemberében.

 

 

 

A helyszínen parkolni az aulával szemben, a sportcsarnok parkolójában lehet. Akadálymentes megközelítésre a szemináriumi épület hátsó, kollégiumok felőli bejáratán keresztül van lehetőség.

 

A 2021. évi Jubileumi Diplomaátadó Ünnepség megtekinthető itt:

 

 

Jubileumi oklevél kérelem