Hallgatói szolgáltatások

ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

GYAKORNOKI POZÍCIÓK

TRÉNINGEK

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem elődje, a Szent István Egyetem 2010 óta biztosított Karrier Iroda hálózata segítségével karriertervezési szolgáltatásokat hallgatói és frissen végzett diplomásai számára.

Az iroda 2017. február 1-től Tehetséggondozási és Karrier Iroda néven látta el feladatait, amely során tájékoztató és tanácsadó rendszerével segítette a hallgatók beilleszkedését és előrehaladását a felsőfokú tanulmányok idején. 2020. február 1-jén megalakult a Hallgatói Szolgáltatások Központja azzal a céllal, hogy a hallgatókat a tanulmányi éveik alatt segítse, támogassa az egyetemi beiratkozástól kezdve a munkaerőpiacra történő kilépésig és minden hallgató részére magas szintű, egységes hallgatói szolgáltatásokat nyújtson, naprakész és pontos tájékoztatást adjon az egyetemen elérhető hallgatói juttatásokról, a kollégiumi létről, karriertervezésről, tehetséggondozásról, valamint a sportolási lehetőségekről, sportrendezvényekről.

2021. február 1-jével a Központ beleolvadt a Szent István Campus Főigazgatóságába, de továbbra is segíti a hallgatókat, várja a kérdéseket, megkereséseket a hszk.info [kukac] uni-mate.hu e-mail címen és minimális időn belül igyekszik elirányítani az érdeklődőket a kérdés szempontjából releváns egyetemi munkatárshoz, ügyintézőhöz, szervezeti egységhez. A MATE Hallgatói Szolgáltatások álláshirdetések, gyakornoki, pályázati és ösztöndíj lehetőségek közzétételével segíti a hallgatókat és támogatja munkapiacra lépésüket. 

Fentiek mellett kollégáink szívesen veszik a hallgatók ötleteit, javaslatait, észrevételeit a gödöllői egyetemi élettel kapcsolatban.

Elérhetőségek:

MATE Szent István Campus Főigazgatóság

 +36 28 522 058

 hszk.info [kukac] uni-mate.hu

 Facebook