Felvételi tájékoztató

Várjuk a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Campusaira 2021. szeptemberi kezdéssel!

 

Az elektronikus jelentkezés határideje 2021. február 15. volt - aki lemaradt, azt várjuk majd a pótfelvételi eljárásban!

 

A dokumentumok elektronikus feltöltésének végső határideje: 2021. július 8.

(A dokumentumok - szükség esetén - postai úton is beküldhetők a következő címre: „2021. évi általános felsőoktatási felvételi jelentkezés” Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190.)

 

Az általános felvételi eljárásban meghirdetett szakjaink ezen a linken találhatók, ahol még utoljára Szent István Egyetem néven vagyunk megtalálhatók, és még karok szerint hirdetjük a szakokat.

 

Figyelem!

A mesterképzési szakokra való jelentkezésnél a pontszámítás 2016. év óta megváltozott!

A felvételi pontokat az oklevél két tizedes jegy pontosságú átlagának 18-szorosa adja, kerekítve. Az oklevél átlaga nem azonos az oklevél minősítésével, ezért a pontszámításhoz feltétlenül csatolandó dokumentumok: az oklevél, valamint az oklevél átlagát (két tizedes jegy pontossággal) tartalmazó dokumentum, amely - ha az oklevél nem tartalmazza – lehet:

  • az intézmény által kiadott igazolás, vagy
  • a leckekönyv, vagy
  • a diplomamelléklet ezt igazoló oldala.

Ne feledkezzen meg a kreditelismertetésről, amely a bemeneti követelményeket vizsgálja. Amennyiben a Felvételi Tájékoztató 3. sz. táblázata alapján be kell nyújtania a kreditelismerési kérvényt, ezt minél előbb küldje meg, mert az átfutása minimum 1 hónap! Amennyiben a határozata nem készült el, vagy a határozat szerint nem nyerhet felvételt, a hiányzó krediteket részismereti képzés keretében pótolhatja.

 

Intézményünk:

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

Szent István Campus

Campus Főigazgatóság

2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.

Honlap: https://godollo.uni-mate.hu/hu

 

Felvételivel kapcsolatos elérhetőségek:

Telefon: (28) 522-000/3800

Mobil: (30) 497 7952

E-mail: felveteli.godollo [kukac] uni-mate.hu